Еском България е новият хардуерен дистрибутор на IBM

Август 31, 2010 от admin

Еском България e новият дистрибутор на хардуерните продукти на IBM на територията на страната. Разширяването на дистрибуционната мрежа с привличането на нов партньор е резултат от стремежа на IBM да удовлетвори по-пълно нуждите на малките, средни и големи компании в страната. Привличайки дистрибутора Еском, IBM се доверява на широката бизнес мрежа от над 300 активни партньори на фирмата.

„За нас в IBM е от огромно значение навременното доставяне на решения и услуги до всеки наш клиент. Еском България е с доказана пазарна позиция и име, на което ние доверяваме своите бъдещи планове за развитие”, коментира генералният директор на IBM България Александър Раков.

„Партньорството с IBM ще ни даде възможност да помогнем на нашите партньори да увеличат своя бизнес, предлагайки им възможно най-иновативните дейта център решения. С доказано успешния ни опит в предпродажбената подкрепа, инсталационна и след-продажбена помощ, ще осигурим още по-дълбоко навлизане на иновативните продукти на IBM в българския пазар чрез нашата партньорска мрежа. Поддържаме и увеличаваме нашите усилия да предлагаме по-добри и по-различни насърчения към нашите партньори, помагайки им да бъдат по-добри и по-различни на пазара – например сега обявяваме изключително гъвкави финансови схеми както за тяхното IBM демо оборудване, така и за техните проекти с ключови клиенти с приложение на IBM решения”, каза Светлин Йорданов, управител на Еском България.

Еском България ЕООД е Value Added Distributor (VAD) на водещи световни производители на решения за информационна сигурност и инфраструктура. Еском работи само с партньори и не продава директно на крайни клиенти, покривайки територията на България с над 300 активни дистрибутора. В качеството си на VAD, Еском успешно помага на партньорите си да увеличават своя бизнес, предлагайки им маркетинг поддръжка, сертификационни и квалификационни обучения, техническа пред-продажбена подкрепа, пилотни инсталации, инсталационна подкрепа, както и след продажбена гореща помощ на второ ниво.

Еском България е вторият дистрибутор на хардуерните продукти на IBM у нас. На българския пазар те се предлагат и от дистрибутора Солитрон.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes