Пакет Full House с пет услуги за дома пуска Спиди Нет

Август 26, 2010 от admin

Нов цялостен пакет за дома, наречен сполучливо Full House, пусна българският телекомуникационен оператор Спиди Нет. Той включва пет услуги: оптичен интернет, цифрова телевизия, стационарна телефония, мобилен интернет и застраховка "Домашно имущество" на специална промоционална цена. Така Спиди нет стана първата компания, която предлага на българския пазар заедно пет необходими за един дом услуги. Уникалната за България услуга е разработена съвместно с партньорите на телекомуникационния оператор и е базирана на най-модерните комуникационни технологии с най-високото възможно качество, включително Fiber-to-the-Building, WiMAX и интерактивна цифрова телевизия. В това отношение е показателно, че в пакета са включени 4 high definition канала, а капацитетът на Интернет връзката може да достигне до 100 mpbs.

"В нашата страна все повече нараства броят на независимите хора, със свободни професии, които превръщат своя дом в офис. Новата ни пакетна услуга Full House покрива всички нужди за комуникация, свързаност и забавление на всеки предприемчив българин, който не иска да има ограничения за развитие на успешен малък и дори среден бизнес. Нещо повече, с включената застраховка "Домашно имущество", той може допълнително да бъде спокоен за дома си, когато му се налага да прави бизнес в движение." - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет - "Същевременно пакетът Full House е подходящ и за домакинствата, които възприемат качествените комуникации като важна част от своя ежедневен начин на живот."

Пакетната услуга Full House е валидна за всеки нов клиент на Спиди Нет при подписване на едногодишен договор. Срещу абонаментна такса от 59 лв. на месец, той получава: високоскоростен оптичен интернет със скорост 30 Mbps; интерактивна цифрова телевизия включваща 82 ТВ и 2 HD програми и 22 радиостанции; стационарен телефон с включени 5 лв. време за разговори; мобилен WiMAX интернет с неограничен трафик и скорост до 4 Mbps, както и застраховка "Домашно Имущество" със застрахователна премия до 10 000 лв.

Всеки нов клиент абонирал се за услугата Full House получава високоскоростен оптичен интернет, цифрова телевизия, стационарна телефония и мобилен интернет с гарантираното качество на Спиди Нет с 24-часова единна поддръжка за всички тях. Предложението спестява пари, време и усилия, в сравнение с вариант, при който се използват всички тези услуги от различни доставчици.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes