4 милиона потребители използват pCloud

Март 31, 2016 от admin

pCloud спечели над 4 милиона потребители от цял свят за по-малко от три години. Само за периода от ноември 2015 до март 2016 г. броят им нарасна с 1 милион. В момента pCloud е и на четвърто място по генериран трафик сред специализираните доставчици на клауд сторидж услуги в световен мащаб. Това съобщи Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud, на официалната церемония по награждаване на партньори и консултанти на ERP.BG.

 

По време на събитието pCloud и ERP.BGобявиха своето бизнес партньорство.От 1 април 2016 г. клиентите на ERP.BG ще имат възможност безплатно да изпробват услугите на pCloud. Като втори етап на партньорството двете компании планират интеграция между своитесистеми.

„Много се радвам от възможността да си партнирамес иновативна компания като pCloud. Вярваме, че това сътрудничество ще донесе добавена стойност за нашите клиенти –сподели Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG – Ние в компаниятасъщоизползваме функционалностите на pCloud и препоръчваме техните облачни услуги на клиентите ни и бизнеса като цяло“.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes