4+1 причини да имате гига бърз интернет във фирмата

Ноември 16, 2016 от admin

В рая на предприемачите и мениджърите всички служители са много мотивирани, работят бързо и ефективно, а техниката никога не отказва. Разбираме колко е важно последното, когато стане някой гаф. Или когато не успеем да изпратим важна оферта навреме.

 

Тоест, предприемачите трябва да могат да разчитат както на хората си, така и на скоростта, с която се случват операциите. Затова още през май високотехнологичната компания Кулбокс пусна гигабитов интернет за бизнес клиенти от София, Пловдив и Велико Търново. А ето и петте причини да имате гига бърз интернет във фирмата.

1. Високо качество на конферентните разговори, видео връзките и уебинарите. Това определено пести време, прави комуникацията по-ефективна и по-оперативна. Само сметнете колко време губим в свързване и в уточнения какво точно са казали от другата страна. Време, което можем да ползваме да усъвършенстваме проекта, по който работим.

2. Възползваме се от пълния потенциал на облачните технологии. Навсякъде вече ползваме Dropbox, Google Drive или онлайн CRM системи. Гигабитовата скорост позволява незабавен достъп до информацията в облака и мигновено автоматично записване на работата в клауда. Например, качването на 1 TB със скорост от 1 Gbps ще отнеме само 2 часа и 13 мин. Но ако средната скорост на качване е 15 Mbps, същото би отнело 6 дни и 4 часа.

3. Повече време и по-малко работа. По-бързият поток на информацията означава и повече оперативност. Което на практика означава повече време за важните неща. А също и, разбира се, повече продуктивност. Уравнението е просто – повечето свършена работа е равно на по-добри резултати за компанията.

4. Оптимизираме вътрешните комуникации. Бързият интернет дава възможност за по-активна и конструктивна комуникация между служителите в компанията. Което вероятно ще ги направи по-ангажирани.

И една последна, пета причина. Мислили ли сте да направите специална гейминг стая за релакс и мотивация на служителите си? Гига бързият  интернет е безценен в една такава ситуация. Ето и предложението за гигабитов интернет на Кулбокс.

 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes