Администрация на Президента и община Пловдив внедряват Бизнес Процесор на dWare

Юли 29, 2011 от itFORUM

Администрацията на Президента е поредното държавно звено внедрило Бизнес Процесор - софтуерната система за управление на счетоводната дейност на българския разработчик dWare. От компанията съобщават за успешното обучение на ключови служители на Администрацията за работа с продукта.

 

dWare подписа и договор за внедряване на Бизнес Процесор в община Пловдив – най-голямата община след Софийската. След внедряването, управленската дейност в общината ще бъде максимално улеснена, както в централното управление така и в поделенията й. Основната идея на създателите на системата е работата с нея да бъде лесна и без необходимост от излишни инвестиции свързани с нейното развитие – брой поделения, функционалност и т.н.

Бизнес Процесор на dWare е българска счетоводна система, която понастоящем обединява стотици държавни и частни организации с най-разнообразни предмети на дейност.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes