Александър Колев поема управлението на Информационно обслужване

Март 1, 2012 от itFORUM

Александър Колев е новият изпълнителен директор на Информационно обслужване. Той е избран на постта по време на проведеното общо събрание на дружеството на 17 февруари.

 

Колев е финасов специалист и професионалист в технологичноя сектор в България с дългогодишен опит в упревлението на ИТ компании. Той започва кариерата си KPMG България. След това работи в Хюлет-Пакард България където се издига до поста финасов и административен директор. През 2006 г. е главен финасов директор на Евроком Кабел където ръководи проекта по сливането на компанията с Кейбълтел и създаването на кабелния оператор blizoo. В blizoo Колев изпълнява длъжността на главен финасов директор и е заместник-председател на Борда на директорите.

Александър Колев има магистърска степен по икономика от СУ „Св. Климент Офридски”, специалност финанси и банково дело, бакалавърска степен по финаси и счетоводство от Hogeschool van Utrecht, Утрехт, Холандия. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes