Алое Ко представи нова мобилна CRM система

Януари 30, 2012 от itFORUM

Българската софтуерна компания Алое Ко анонсира новата версия на своята CRM система (Customer Relationships Management – система за управление на взаимоотношенията с клиентите). Пощата, календарът и задачите в нея ще бъдат интегрирани с Microsoft Exchange Server и Kerio Mail Server, както и с най-популярните мобилни операционни системи – iOS, Android и Windows Phone. Това ще позволи на служителите да виждат цялата важна за работата си информация през различни мобилни приложения за управление на задачите и пощата, както и да извършват или да виждат промени в реално време. Новата версия на CRM решението ще се предлага като част от версия 3.0 на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne, разработена от Алое Ко, както и отделно от нея. Очаква се тя да бъде на пазара през май 2012 година.

 

„Смартфоните и таблетите промениха света на бизнеса през последните години и днес пускането на едно корпоративно софтуерно решение, интегрирано с Android и iOS, вече не е екзотика, а стандарт. Желанието на нашия екип беше в новата версия 3.0 на EnterpriseOne да използваме максимално възможностите на тези мобилни платформи. Тя дава на ръководителите една централизирана конзола за управление, която им позволява чрез съществуващите на телефоните на служителите мобилни приложения, да виждат и управляват в реално време своите човешки ресурси, да променят задачи или да добавят екипи с просто прехвърляне с мишката и много други функционалности. И всички тези промени се отразяват в стандартните приложения, използвани от служителите, без значение какво е тяхното мобилно устройство или операционна система“, заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Интеграцията включва възможности за асоцииране на всяка поща, задача или среща с определен контрагент и включване в досието му, съобразявайки се с неговите права за достъп, както и за двупосочно синхронизиране на бележките и статуси на задачите. Освен това в новата версия ще има и опция за прехвърляне на задачи между отговорници със синхронизиране в реално време на календарите им.

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes