Antipodes внедри система за управление на бизнеса в телеком оператора НЕТ1

Октомври 9, 2013 от admin

Българската софтуерната компания Антиподес внедри в телекомуникационния оператор НЕТ1 своята система за управление на бизнеса Antipodes.Cubes. Тя представлява цялостно софтуерно решение за управление на бизнес процесите (BPM - Business Process Management), което обединява в себе си BPM с пълноценна ERP (Enterprise Resource Planning) система.
 
Проектът оптимизира бизнес процесите на телекомуникационната компания и включва управление на финансите, продажбите, дефинирането и провизирането на услугите, билинга, процесите по поддръжка и управление на складовете и доставките към тях. В неговите рамки са предоставени лицензи за един сървър и 300 работни места и са внедрени модулите „Финанси“, „Счетоводство“, „Продажби и доставки“, „Склад“, „Поддръжка“,“ Документооборот и административни процеси“ и „Задачи“ на софтуерната система. Освен тях екипът на Antipodes е внедрил и създадения от компанията CRM (Customer Relationship Management) модул към Antipodes.Cubes, който обезпечава цялостното управление на взаимоотношенията с клиентите на НЕТ1.
 
„С новата система на фирма Antipodes вече обслужваме нашите клиенти много по-лесно и сме много по-гъвкави, защото можем по-бързо да създаваме нови услуги. Решението ни помага да управляваме лесно и ефективно различни сложни услуги, които са изцяло интегрирани с дейността на компанията. Освен това сложните справки за всички аспекти от дейността ни, които Antipodes.Cubes ни предоставя, дават на мениджмънта ни много по-ясна картина за текущото състояние на бизнеса. Системата е много всеобхватна и отговаря на всички наши бизнес нужди“ - заяви Галина Янкова, Финансов директор на НЕТ1.
 
Проектът обединява опита на екипа на Antipodes от други бизнес софтуерни проекти в телеком сектора със специфичен подход, който има за цел, да отговори на конкретните необходимости на НЕТ1. В резултат обслужването на клиентите е много по-бързо, автоматизирани са пускането на нови услуги и поддръжката, а времето на служителите се управлява по-ефектино. Системата е изцяло интегрирана с всички технологични и бизнес процеси в оператора.
 
„Компанията ни се нуждаеше не просто от софтуерни лицензи, а от специфично решение, което да отговаря изцяло на нуждите на един модерен телекомуникационен оператор. Екипът на Antipodes успя да отговори на това ключово условие, създавайки къстъмизирано решение, съобразено с изискванията на НЕТ1 и това определи успеха на проекта“ - добави още Галина Янкова.
 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes