Atos се сертифицира за поддръжката на SAP в България

Ноември 28, 2012 от itFORUM

Атос, водещата международна компания за информационни технологии и услуги, днес обяви, че вече е сертифициран партньор в България по поддръжката на световния лидер за бизнес софтуер SAP. Така компанията получи оторизация да предлага поддръжка от първо и второ ниво, докато SAP ще предоставя услуги от трето ниво. 
 

 

Атос вече получи задължителното сертифициране на всички партньори на SAP, които искат да осигуряват SAP Enterprise Support или SAP Standard Support продукти, решения и поддръжка. Процесът на оторизация гарантира, че независимо от канала на предоставяне на решения и поддръжка, всички клиенти на SAP получават еднакво високо ниво на услугата. 

Глобалната партньорска програма има високи критерии за включване като широко географско присъствие на компанията, дългогодишен опит като доставчик и богат диапазон на предоставяни услуги, както и високи обороти от реализиране на SAP решения. Партньорството е подходящо за компании, чиито услуги са ориентирани директно към крайните потребители.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes