Autodesk свали наполовина цената на новите си продукти

Септември 29, 2010 от admin

 

Autodesk предоставя сензационни възможности за българските фирми, младите дипломирали се специалисти и работещи студенти. Целта на компанията, на нейния дистрибутор за България - BMG, както и на мрежата от български партньори, е да направи максимално достъпни за българските фирми, специалисти и студенти най-новите технологии за съвременно проектиране, дизайн, 3D моделиране, анализ и реалистична визуализация.

Кампанията и ценовите предложения са предназначени за млади, току-що завършили специалисти, инженери, конструктори, както и за работещи студенти. Те могат да получат с 50% намаление цялата фамилия на AutoCAD 2011, цялата фамилия Revit 2011, цялата фамилия Inventor 2011, както и 3ds MaxDesign 2011.

Обновяването на съществуващи Autodesk лицензии до последните версии 2011 могат да станат с намаления до 40 % от стандартните цени (спестяванията са до 1500 евро в зависимост от продукта).

Програмата „Лоялен клиент на Autodesk на стари версии от R14 до 2007“ дава възможност за придобиване на новите продукти при отстъпки до 30% от стандартната цена плюс допълнителен ваучер за 500 евро.

С програмата „Лоялен клиент на AutoCAD LT на стари версии от R14 до 2007“ може да се закупи нов AutoCAD LT 2011, също на цена с до 30% по-ниска.

Всички предложения са валидни до края на октомври 2010.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes