Balkan Services представи облачното решение NetSuite

Април 15, 2016 от admin

По време на Cloud Forum Bulgaria2016, който се състоя на 14 април в Capital Fort в София, консултантската компания Balkan Services представи облачното решение за цялостно управление на бизнеса NetSuite. Форумът бе организиран от списание B2B и посветен изцяло на Cloud базираните технологии, ключови проблеми и добри практики на пазара на облачни услуги.

Една от основните теми, засегнати на събитието бе дигиталната трансформация и въпросите как и защо потребителите преминават към облака. Като част от този панел бе представена водещата в световен мащаб облачна бизнес технология NetSuite. Решението е лидер при Cloud базираните ERP системи, като то включва още редица функционалности като CRM, eCommerce, BI, SRP, APC, HR, OneWorldи др.

По-рано тази година американската компания NetSuite Inc. (NYSE: N) официално обяви сътрудничеството си с Balkan Services. То е още една крачка към встъпването на системата на европейския пазар и част от партньорската програма на разработчика, чиято цел е да отговори на нарастващото търсене на облачни ERP решения.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes