Balkan Services се нарежда сред топ 5-те софтуерни интегратора в България

Май 13, 2016 от admin

Консултантската компания Balkan Services се нареди сред 5-те най-големи интегратора на софтуерни системи по приходи от продажби на лицензи и услуги от приложения за управление и анализ на бизнес процеси. Това сочи проучване на пазара, изготвено отнезависимата агенция CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co. Данните от изследването бяха изнесени на специално събитие, на което компанията представи публично финансовите си отчети за 2015 г., одитирани от дипломиран експерт счетоводител.

За близо 10 годишната си история Balkan Services се е изкачила до водещите позиции сред внедрителите на бизнес софтуер в България от общо над 110 интегратора, 95 от които участват в настоящото изследване. Според данните на агенция CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co. компанията държи 33% от българския BI пазар, от общо 34 внедрители, като е водещ интегратор за секторите ритейл и дистрибуция, производство и финанси. Изследването показва още, че Balkan Services е сред топ 3 на CRM интеграторите у нас по брой внедрени системи от общо 71. През 2015 г. тя отново е лидер по брой внедрявания на най-популярната до момента CRM система в България – Microsoft Dynamics CRM.

Компанията запазва традиционно водещите си позиции в два от трите основни сегмента, в които оперираме - BI и CRM, както и в ERP сегмента в банковия сектор. Това, както и резултатите от одитирания отчет са индикатори за нейното устойчивото развитие.“, сподели Владимир Рашев, Управляващ Партньор в Balkan Services.

В рамките на събитието Balkan Services представи публично финансовите си отчети за изминалата 2015 г., одитирани от дипломиран експерт счетоводител. Според оценката на д.е.с. Милка Костова, извършила одита, отчетите на дружеството са „без забележки“. На събитието бяха споделени още данни за изминалата фискална година, според които през 2015 г. компанията отбелязва 17% ръст на приходите от услуги, а само през първото тримесечие на 2016 г. се отчита 14% увеличение на продажбите в сравнение със същия период на 2015 г.

Бяха представи още два собствени продукта, създадени, за да се отговори на нуждите на бизнеса. „Решенията Retail.Intelligenceи Vendromediaса разработени на база натрупания опит и експертиза на компанията, с фокус върху секторите търговия и дистрибуция и производство“, каза Николай Миленков, Мениджър маркетинг и продажби в Balkan Services.

Вертикалното BI решение Retail.Intelligence(RI) е създадено специално за предприятия от търговския сектор, с цел да осигури детайлен анализ на данните за продажби. Продуктът съдържа набор от предефинирани справки, а основно предимство е краткото време, необходимо за внедряване – само няколко дни. Благодарение на RIBalkan Services разширява портфолиото си и осигурява BI решение, достъпно дори за по-малки компании.

Най-новият продукт на компанията Vendromediaпредставляварешение за централизирано управление на електронни дисплеи с рекламно видео съдържание. Уеб базираното приложение е реализирано върху Android и позволява отдалечено управление на видео съдържание на множество устройства. Основно предимство на Vendromediaе фактът, че съдържанието не се излъчва чрез постоянен streaming, а се запаметява автоматично на всяко устройство. По този начин се минимизира Internet трафикът в обектите, а рекламното съдържание може да се излъчва дори и без Internet връзка.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes