Балкан Сървисис и Майкрософт представиха най-новото в сферата на CRM (видео)

Април 16, 2013 от itFORUM

Консултантската компания Балкан Сървисис и Майкрософт България събраха представители на бизнеса на организиран от двете компании CRM форум „Пазарен лидер – мисия възможна”.

 

 

 

В презентация на тема „Microsoft Dynamics CRM за всички – възможности, инвестиции, индустрии, пътна карта“ Милен Манчев, CRM Sales Lead South Balkans в Microsoft България представи последните иновации в сферата на CRM технологиите, засягащи различни аспекти от управлението на процеси и продажби. Фокусът бяха отношенията с клиенти – от маркетинга, през продажбите, до последващата поддръжка, а според специалистите форумът показа едно – настъпва епохата на клиента. Беше демонстриран сериозният опит на екипа на Балкан Сървисис с проекти за внедряване на системата Microsoft Dynamics CRM, интеграцията й с разнообразни други софтуерни решения, оптимизиране на мобилния достъп до CRM, мобилно издаване на фактури, управлението на мобилни екипи и локализирането им на географски информационни системи (GIS). 

Гостите имаха възможност да се запознаят с конкретни примери на вече реализирани CRM проекти от портфолиото на компанията. Лекция на тема „Как да превърнем една рекламна кампания в успешен бизнес? Направете вашите лийдове доволни клиенти“ направи Драгомир Григоров, Директор „Бизнес Развитие“ в Investor.BG, а Владислав Соколов, Търговски директор във Walmark представи темата „Мобилно приложение за приемане на поръчки, мърчандайзинг и маршрутизация по всяко време и на всяко място“. На форума презентираха още представители на компаниите ProAd и Ege Computers, а Алекс Захариев от Gartner България изнесе лекция на тема „The Eight Building Blocks of CRM.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes