Балкан Сървисис и Microsoft със съвместна конференция за CRM технологии

Април 3, 2013 от itFORUM

Как една CRM система може да оптимизира всички аспекти от управлението на взаимоотношенията с клиентите – от маркетинга, през продажбите, до последващата поддръжка? Този въпрос ще бъде във фокуса на еднодневната конференция за CRM технологии „Пазарен лидер – мисия възможна с Microsoft Dynamics CRM от Балкан Сървисис“. Събитието, което ще се проведе на 12 април 2013, в зала Рила на столичния хотел Шератон, ще бъде посветено на всички аспекти от развитието на софтуерните системи от клас CRM (Customer Relationship Management –управление на взаимоотношенията с клиентите). Организатори са консултантската компания Балкан Сървисис и Microsoft България.

 

Гостите на конференцията ще се запознаят с най-новите тенденции в сегмента на CRM системите, както и с успешни примери за внедряването на CRM решения в различни типове предприятия. Освен представители на двете компании – организаторки, пред аудиторията ще говорят още Алекс Захариев от Gartner, България, който ще изнесе лекция на тема „The Eight Building Blocks of CRM“, Драгомир Григоров, Директор „Бизнес Развитие“ в Investor.BG с лекция на тема „Как да превърнем една рекламна кампания в успешен бизнес? Направете вашите лийдове доволни клиенти“, представители на компаниите ProAd, Ege Computers и Walmark, които ще представят ценен опит от вече реализирани CRM –проекти. След лекционната програма ще бъде предвидено време и за дискусия между участниците.

Представители на компанията ще покажат, как компаниите могат по-ефективно да управляват взаимоотношенията си с клиентите, да организират по-успешни маркетингови кампании, да запазват дългосрочно връзката си със своите потребители и да превръщат рекламните кампании в успешен бизнес.

Регистрацията за конференцията се извършва през сайта на Балкан Сървисис.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes