Балкан Сървисис и Селматик интегрираха Atlantis ERP с Инфоплюс в Multirama

Ноември 17, 2010 от itFORUM

Българските компании Селматик и Балкан Сървисис завършиха проект по интеграция на ERP системата Atlantis ERP с POS продукта на Селматик - Инфоплюс за нуждите на търговската мрежа на Multirama.

 

Инсталираната в компанията ERP система вече комуникира с Инфоплюс, като от страна на Atlantis към POS терминалите се изпраща информация в реално време за наличностите, цените и артикулите, а в обратната посока чрез Инфоплюс се връщат данни за продажби, плащания, ревизионни актове и всички останали документи, създавани в магазинната мрежа. Интеграцията между двете системи спомага за по-бързия обмен на информация между централната база и търговските обекти и в крайна сметка – за по-качественото обслужване на клиентите. В добавка, тя спомага и за по-информираното взимане на управленски решения, на база на актуална информация за продажбите. Благодарение на усилията на екипите на Селматик, Балкан Сървисис и Мултирама новата система работи безпроблемно от първия ден на въвеждане в експлоатация.

Допълнително е направена и интеграция на новата система Инфоплюс с Business Intelligence решението QlikView. Това позволява всеобхватен анализ на информацията за продажбите в Мултирама и много възможности за бързи и лесни справки с водещата Business Intelligence технология на QlikView.

Според него готовността на компанията да интегрира предлаганата от нея ERP система Atlantis с други използвани от клиента решения позволява значително по-бързото осъществяване на нови проекти, при това – отговаряйки в много по-голяма степен на специфичните нужди на компаниите.

„Ние винаги се стремим не просто да продаваме продукти на нашите клиенти, а се съобразяваме изцяло с техните нужди, стремим се да оптимизираме работата на екипите, да повишим ефективността, както и да интегрираме нашите решения с останалите системи, използвани в съответната компания – заяви Димитър Селенски, президент на Селматик. – Радваме се, че тази политика дава резултати и спомага за по-лесното осъществяване на съвместни проекти с Балкан Сървисис.“

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes