Балкан Сървисис обучава мениджъри по стратегическо планиране чрез Business Intelligence софтуер

Май 17, 2013 от itFORUM

Защо ни е система за Business Intelligence, какви са ползите и предимствата от този тип софтуер и как той може да повиши конкурентоспособността на предприятията – тези и други сходни въпроси ще бъдат във фокуса на обучението „Стратегическо управление чрез ефективна система за анализ и репортинг“, което ще се проведе на 21 май, в столичния Център за образование и култура „Илиев“ към Американския университет в България. Събитието се организира от консултантската компания Балкан Сървисис и е насочено към изпълнителните директори и собствениците на предприятия у нас, финансови и оперативни директори, ИТ мениджъри, главни счетоводители и други потребители, работещи с голям обем бизнес данни.

 
„Днес компаниите генерират все по-голямо количество данни, които остават неизползвани, въпреки че крият сериозни бизнес възможности и са неизчерпаем извор за оптимизацията на процесите и повишаване на ефективността. Другите класове системи като ERP, MRP, CRM или ТРЗ не позволяват на бизнес потребителите да правят анализи в движение от множество източници с удобен, интуитивен интерфейс. Именно тук е ролята на Business Intelligence софтуера, който може значително да повиши конкурентоспособността на една компания“ - посочва Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис.
 
Участниците в обучението ще бъдат подробно запознати със софтуера от клас Business Intelligence (бизнес анализи), с неговите предимства и ролята му за по-ефективното взимане на управленски решения, както и за проследяване на ключовите показатели за производителност (KPI – Key Performance Indicators). Ще бъде представено Business Intelligence решението QlikView и ще бъде акцентирано върху неговата мобилна версия за смартфони и таблети. Експерти от Балкан Сървисис ще представят и добри практики от проекти на компанията за внедряване на BI софтуер в различни типове предприятия.
 
Повече информация за обучението е достъпна на адрес:
http://balkanservices.com/events_news.php?id=nextEvents
 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes