Балкан Сървисис официален сертифициран партньор на Microsoft с компетенция CRM

Ноември 17, 2010 от itFORUM

Българската консултантска компания Балкан Сървисис стана официален сертифициран партньор на Microsoft (Certified Microsoft Partner), с компетенция в сферата на CRM (Customers Relationships Management) проектите. Партньорският статут е в сила от началото на месеца, с което Балкан Сървисис е една от първите български фирми, спечелили званието Certified Microsoft Partner с компетенция - CRM. Това стана възможно след като от тази година Microsoft вече разделя своите партньори според сферите на компетентност – операционни системи, ERP, CRM системи и др.

Партньорският статут за Балкан Сървисис e доказателство, че екипът на компанията е способен да изпълнява сложни проекти в сферата на CRM решенията. Фирмата разполага с осем издадени от Microsoft сертификата и вече е завършила четири проекта по внедряване на Microsoft Dynamics CRM, някои от които с над сто потребителя.

"Партньорството с Microsoft е част от нашата дългосрочна политика да предлагаме на клиентите си надеждни и доказани решения, каквито са ERP системата Atlantis ERP, Business Intelligence софтуерът QlikView и Microsoft Dynamics CRM, както и специфични приложения, за работа в мобилна среда, RFID – достъп или електронна търговия" - посочва Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис - "Желанието ни е да предложим на всяка компания цялостно корпоративно решение, покриващо напълно нейните специфични нужди в сферата на бизнес технологиите."

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes