Балкан Сървисис организира Business Intelligence обучение

Февруари 4, 2011 от itFORUM

Доставчикът на системи за управление на бизнеса Балкан Сървисис организира еднодневно обучение по стратегическо управление чрез ефективна система за анализ и репортинг (Business Intelligence). То ще се проведе на 24 февруари в Център за образование и култура „Илиев” към Американски университет-София.

Целта на курса е да запознае с основните групи проблеми и съответно решения, които предлагат продуктите за Business Intelligence. Участнисите вобучението ще имат възможност да визуализират примерни крайни резултати от BI проекти за анализ на продажбите, ефективност на персонала, маркетинг активности, финансови показатели. Ще бъде извършен и практически анализнаданни в Business Intelligence среда, чрез създаване на справки, отчети,  dashboards, бюджети.

Курсът обхваща и цикъла на разработване и внедряване на Business Intelligence проект:

·          Извличане, трансформиране и зареждане на данни (ETL),

·          Създаване на аналитично приложение,

·          Визуализиране на информацията

За целите на практическата част ще се използва програмен продукт QlikView - подходящ за целите на бърз и ефективен старт в Business Intelligence.

Регистрационна такса: 180 лева + 20% ДДС. Завършилите курса получават професионален сертификат.

Повече информация за обучението можете да намерите на сайта: www.businessintelligence.bg

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes