Балкан Сървисис представи възможностите на модела „ERP система като услуга“

Октомври 18, 2012 от itFORUM

 

Българската консултантска компания Балкан Сървисис представи възможностите за използване на ERP системата Atlantis ERP като услуга – срещу месечен наем на лицензите и сървърите. Това стана днес, в рамките на 12-та национална конференция за системи за управление на бизнеса „Информационните технологии – двигател и конкурентно предимство за бизнеса“. Събитието се провежда днес в столичния хотел Хилтън, а Балкан Сървисис и Atlantis ERP са Генерални партньори на форума.

 

Николай Миленков, мениджър “Продажби и бизнес развитие”, в Балкан Сървисис проведе лекция на тема „Atlantis 2012 – софтуер като услуга“, представяйки предимствата на модела SaaS (Software as a Service – софтуер като услуга) при използването на бизнес софтуер. Компанията предлага възможност за работа на ERP решението върху сървъри които физически се намират и се поддържат в нейния център за данни. Това позволява на клиентите да се сдобият с пълноценно ERP решение при много по-изгодна цена и без да правят капиталови разходи, както и да спестят редица допълнителни средства от закупуване на сървъри, изграждането на сървърно помещение и наемането на още скъпоплатени ИТ специалисти.

Филип Мутафис, управляващ партньор в Балкан Сървисис също говори пред аудиторията на форума, а темата на лекцията му беше „Atlantis ERP като платформа“. Той представи предимствата на системата, възможностите за работа с нейния комплект за разработка на приложения (SDK – Software Development Kit), лекотата на употреба и различните функционални модули, които се предлагат с Atlantis ERP –CRM (Customer Relationship Management), retail и система за управление на съдържанието в уеб среда (CMS – Content Management System).

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes