Балкан Сървисис представя собствено мобилно CRM приложение

Ноември 17, 2010 от itFORUM

Балкан Сървисис представи своя разработка на мобилно CRM приложение интегрирано с Microsoft Dynamics CRM. Продуктът е създаден в отговор на динамично развиващия се пазар на търговията и услугите, и на стремежа на компаниите към увеличение на производителността на своите служители, повишаване на удовлетвореността на клиентите, и като резултат - нарастване на продуктивността на техния бизнес. Приложението подобрява значително ефективността на мобилните служители, осигурявайки бърз и лесен достъп до фирмените CRM, ERP системи или друг бек-офис софтуер, използвайки мобилните си устройства.

"Новото мобилно приложение е следваща стъпка към разширяването на нашето продуктово портфолио в сферата на системите за управление на бизнеса, включващо ERP системата Atlantis, Business Intelligence решението QlikView, CRM системата MS Dynamics CRM и други приложения с добавена стойност" - споделя Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис - "В разработката на продукта е обединено най-доброто от съществуващите мобилни приложения и е осигурена лесна интеграция с други продукти на Microsoft, като MS Outlook, MS Office и различни GPS услуги."

Новото приложение е лесно за употреба и настройка и осигурява необходимата бързина на работа чрез вградената one-touch функционалност. Организирано и ясно, потребителят може да поеме контрол върху всички свои дейности, като се информира в детайли за всяка задача, планира, следи и нанася корекции, а ако се налага, приложението само може да генерира действия, като автоматично генериране на обаждания или изпращане на електронна поща.

Другите характеристики включват свързване към касов апарат; поддръжка на продуктова листа с цени и отстъпки; многоезичен интерфейс; автоматична синхронизация; следене на статуси; генериране на отчети и справки; локална база данни; различни нива на достъп; криптиране на данните и използване на всякакъв вид мобилен достъп: WiFi, GPRS, UMTS и др.

В комбинация с приложението за рипортинг и анализ QlikView BI, мениджмънта на компанията може да получи 360 градусов поглед на извършените дейности на своите служители, актуалното състояние, бъдещото планиране и финансова възвръщаемост. Решението се предлага, както с лицензионно ползване, така и абонаментно като услуга (SaaS). Подходящо е за фирми в сферата на дистрибуцията, ритейл, фармация, сервизни услуги и др.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes