Балкан Сървисис ще учи мениджърите как да използват Business Intelligence софтуер

Февруари 14, 2012 от itFORUM

На 29.02.2012 г. в компютърната зала на Център за образование и култура „Илиев“ към Американски Университет в София българската консултантска компания Балкан Сървисис ще проведе еднодневно обучение по Business Intelligence на тема „Стратегическо управление чрез ефективна система за анализ и репортинг”.

 

Курсът цели да запознае участниците с основните проблеми и решенията, предлагани от Business Intelligence (BI) продуктите, които предоставят възможности за следене на основни показатели за бизнеса – KPI’s (Key Performance Indicators), обработка и ad-hoc анализи на огромно количество данни от множество източници.

По време на обучението участниците ще се запознаят с пълния цикъл на разработване и внедряване на Business Intelligence проект, включително извличане, трансформиране и зареждане на данни (ETL), създаване на аналитично приложение и визуализиране на информацията. Практически ще се анализират данни в Business Intelligence среда чрез създаване на справки, отчети, бюджети и ще бъдат визуализирани примерни крайни резултати от Business Intelligence проекти за анализ на продажбите, ефективност на персонала, маркетинг активности, финансови показатели.

Курсът е подходящ за мениджъри от всякакво ниво, главни счетоводители, служители от репортинг и контролинг отдели, риск отдели, контрол на разходите и за всички бизнес потребители, които работят с големи обеми данни.

За практическата част на тренинга ще се използва програмният продукт QlikView, чрез чиито удобен и интуитивен интерфейс е подходящ за бърз и ефективен старт в Business Intelligence.

Участие може да се заяви, като се попълни регистрационната форма, която може да се изтегли на следния адрес http://balkanservices.com/files/events/Regform_29.02.2012.doc и се изпрати на info@balkanservices.com. Регистрационната такса е 180 лв. без ДДС, като за повече от един предствител от компания, както и за представители на университети и студенти се предлага отстъпка. Завършилите курса ще получат сертификат.

Програмата на курса е достъпна тук:

http://balkanservices.com/files/events/AGENDA_BI%2029.02.2012.pdf

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes