Балкан Сървисис внедри Atlantis ERP Financials в Емпорики банк България

Ноември 17, 2010 от itFORUM

Българската консултантска компания Балкан Сървисис внедри ERP (Enterprise Resourse Planning) системата Atlantis ERP в Емпорики Банк България. Проектът е част от цялостна промяна на повечето системи на банката и се управлява от британската консултантска компания Accenture. Той включва модулите Accounts Payable, Accounts Receivable (включително издаване на фактури през уеб интерфейс в клоновете), Управление на активите и модул за ДДС. Системата е интегрирана с новата централна банкова система FlexCube и ТРЗ системата. Допълнително са реализирани Регистър на обезпеченията, Уеб базирана система за Credit Scoring, справки за управление на риска (CRR). Постигнато е високо ниво на автоматизация на процесите и пълно покритие на националните и международните счетоводни стандарти.

„Ние сме изключително доволни от прецизността, с която бяха мигрирани данните и процесите, без работата на банката да бъде прекъсвана. Екипът на Балкан Сървисис съобрази и специфичните ни изисквания за интеграция на Atlantis ERP с новата банкова система FlexCube и други системи на банката“ - заяви Христос Пантазис, COO на финансовата институция.

„Балкан Сървисис вече има богат опит от внедряването на Atlantis ERP Financials в банкови институции, запознати сме добре със специфичните процеси и потребностите на техните служители. Това ни позволи да осъществим проекта бързо, като едновременно с това спазим всички изисквания за сигурност и консистентност на информацията“ - обясни Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes