Балкан Сървисис завърши Business Intelligence проект в групата Оргахим/Поликолор

Февруари 23, 2011 от itFORUM

Българската консултантска компания Балкан Сървисис зарърши Business Intelligence проект с QlikView за компаниите Оргахим/Поликолор - производител на лакове, бои и смоли в България и Румъния. Проектът е реализиран в много кратки срокове и е завършен през януари 2011 г.

Новото приложение зарежда данните от съществуващия в компанията Data Warehouse и целта му е да ги подготви за месечния отчет на компанията, като визуализира информацията със средствата и възможностите на Business Intelligence технологията. Основните ползи от новото решение са: 1) Нова визия и представяне на основните ключови показатели за компанията – managemen tdashboard; 2) автоматизиране на процеса по изготвяне на месечните справките за мениджмънта; 3) избягване на възможността от допускането на грешки при ръчната обработка на информацията (обикновено в Excel); 4) много по-бързото изготвяне справките и възможност за бързо откриване / корекция на погрешно въведена информация в ERP системата на компанията (Oracle); 5) Възможност за работа в интерактивна и интуитивна среда, бързо обучение на крайните потребители и възможност за лесно добавяне на нови справки и данни; 6) възможност за поддържане на исторически данни, сравнения, трендове и др.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes