Баркод Системи България отличена за забележителни резултати в миграцията към Android

Април 27, 2016 от admin

Ежегодният форум за партньори на Zebra Technologies от региона на Европа, Близкия Изток и Африка се проведе миналата седмица в Мадрид. На него присъстваха над 400 представители на компании партньори и дистрибутори на Zebra за региона.

 

Проведе се и традиционното награждаване на компании с особени заслуги. IBCS Group, към която принадлежи българската компания, беше отличена за забележителни продажби, свързани с миграция към Android от други операционни системи. Признанието идва като логичен резултат от усилията на групата да бъде в крак с най-новите технологични тенденции и да се утвърди като иноватор в сферата.

ZebraTechnologiesInc, USAе водещата в света фирма в областта на мобилните и баркод технологии, след като през 2014-та година придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса. Zebra Technologies предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVCкарти и др.

IBCS Groupе водещ системен интегратор на мобилни информационни решения в Централна и Източна Европа. Като най-голямата група фирми, работещи в тази област в региона, IBCS Group включва пет компании: IBCS Hungary, IBCS Poland, Kodys Czech Republic, Kodys Slovensko и Баркод Системи България. Групата предлага цялостни специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в сектори като: складове и дистрибуция, мобилни продажби, транспорт и логистика, производство и др.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes