Безжичен рутер на D-Link premium класа

Май 15, 2012 от itFORUM

D-Link представи нов високопроизводителен безжичен рутер от premium класа DIR-857 HD Media Router 3000 с възможност и за работа едновременно в два честотни диапазона - 2,4 и 5 GHz. Рутерът поддържа скорост на безжична връзка до 450 МВ/s (IEEE 802.11n) и осигурява разширена зона на покритие с Wi-Fi-мрежа, като позволява качествено да се предава HD-видео и мултимедийни приложения.

 


DIR-857 има WAN вход 10/100/1000 BASE-T, вграден комутатор с четири входа 10/100/1000 BASE-T, слот за SD карти и високоскоростен вход USB 3.0 за включване на USB памет или принтер. Устройството поддържа функции за безопасност SPI и NAT, протоколи за шифроване WEP, WPA/WPA2, поддържа работа в режими IPsec/PPTP/L2TP VPN-Pass-Through и DMZ зони, а също и функцията WCN (Windows Connect Now), позволяваща автоматично да се определят параметрите на безопасност при включване на компютри в безжичната мрежа. А функцията Media Server позволява лесно да се осигурява съвместен достъп до изображения, музикални или видео файлове от всяко устройство на локалната мрежа. Поддържа протокол IPv6.

Рутерът може да се поръча на официалните дистрибутори на D-Link на цена на дребно от $342.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes