BI приложение за анализ на заплатите от Балкан Сървисис

Август 26, 2010 от itFORUM

Балкан Сървисис отговори на нуждите от решения, показващи ефективността на служителите и екипите, създавайки приложение за анализ на заплатите им. То е базирано на Business Intelligence софтуера QlikView (http://businessintelligence.bg), както и на опита на фирмата при внедряването на цялостни софтуерни решения. Новото приложение позволява осъществяването на разнообразни справки в табличен и графичен вид за заплащането на отделни служители или на екипи в една компания, анализиране на тенденциите и определяне на най-печелившите звена.

По този начин приложението улеснява процеса по вземане на по-информирани решения в сферата на човешките ресурси и отговаря на нуждата от решения, показващи ефективността на служителите и екипите.

„В трудната икономическа обстановка през последните месеци значението на ефективността на екипите нараства многократно. Ако преди кризата назначенията почти автоматично следваха растежа, то днес за мениджърите е по-важно от всякога да знаят до каква степен техните служители заслужават заплащането си. Затова ние разработихме приложение, което отговаря на тази необходимост, давайки на бизнес ръководителите мощно средство за анализ на човешките ресурси и оптимизиране на работния процес“ - посочва Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис. Приложението е напълно интегрирано с Омекс 2000 – решение на водещата в областта на заплатите и HR българска компания ОмегаСофт.

Това е третото специализирано приложение, разработено от Балкан Сървисис на база на BI софтуера QlikView. Компанията е създател на подобно решение за анализ на телефонните разговори във фирмите, както и на първия български продукт за анализ на финансовите отчети на публичните дружества и търговията на борсата X3 Analyses, разработен съвместно със Сервиз Финансови Пазари ЕООД. „Нашият екип има над четири години опит във внедряването на Business Intelligence решения, познаваме чудесно нуждите на клиентите в тази област и експертизата, която имаме, ни позволява да разработваме специфични софтуерни приложения, отговарящи най-точно на тези нужди“ - добавя Рашев.

До момента Балкан Сървисис е завършила успешно Business Intelligence проекти в УниКредит Лизинг, Емпорики Банк, CBA, Дарко, Данон, Сервие България, Фибран, Еврохолд, ОМК, Амперел, Елмек Спорт и др.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes