Бизнес смартфона Nokia E7 вече се предлага от М-Тел

Април 29, 2011 от itFORUM

Eлегантната Nokia E7, вече е част от богатото портфолио на М-Тел. Финландската компания Nokia събра съвършения офис в своя нов смартфон. Моделът впечатлява със своя 4-инчов Clear Black AMOLED дисплей, като това е най-добрият дисплей, произвеждан досега от Nokia.  Смартфонът предлага бърза и лесна синхронизация с електронната поща, календара, а благодарение на функцията Mail for Exchange електронните писма пристигат в реално време, като това не изисква допълнително заплащане.

 

Nokia E7 улеснява бизнес потребителите, които могат да провеждат своите срещи по телефона чрез конферентни разговори с много участници.

Благодарение на иновативния смартфон всички данни се съхраняват безопасно и могат да се контролират от разстояние. Телефонът разполага и с функция за контрол при кражба, чрез която потребителят може да разбере местонахождението на апарата,  ако бъде откраднат.

Новата Nokia Е7 гарантира и достъп до света на Ovi Store. Всички, които желаят да притежават Nokia E7, могат да го закупят от М-Тел срещу 35,90 лева на месец или 829,90 лева в брой с включен тарифен план M-Tel Surf&Talk XL.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes