Бизнес софтуерът на SAP вече е достъпен в облака на Siemens IT Solutions and Services

Март 16, 2011 от itFORUM

Siemens  IT Solutions  and Services  обяви, че вече е SAP сертифициран доставчик на услуги в облака.  Световната аутсорсинг компания ще предлага на клиентите си по света услуги за хостинг в облака за SAP бизнес приложения в сертифицирана и стандартизирана среда. 

Това гарантира висока надеждност, сигурност и качество на динамичните хостинг услуги, които Siemens  IT Solutions  and Services  предлага в допълнение към  SAP решенията. Новите услуги за хостинг в облака са базирани на платформа, която комбинира различни технологии за виртуализация.  Като световен партньор на SAP, компанията предоставя услугите по целия свят от собствена облачна инфраструктура. 

“Центърът за управление на данни на Siemens  IT Solutions and Services използва технологии за виртуализация и предоставя утвърдени решения с високи нива на автоматизация и стандартизация, които отговарят на най-високите изисквания за сигурност, защото се намират в частен облак. Това позволява на нашите клиенти да бъдат много гъвкави в бизнес процесите си. За тази цел, ние  разширяваме портфолиото си от облачни услуги, като включваме и поддръжка на SAP решения,” сподели Веска Давидова, управител на  Siemens  IT  Solutions  and  Services България.

Потребителите могат да се възползват от изключително лесни за моделиране и конфигуриране основни пакети, бърз достъп, високи стандарти за сигурност и ниски разходи,  тъй като услугите се използват само тогава, когато има нужда от тях.

„Новата услуга дава големи възможности на обществения сектор, който е изправен пред предизвикателството да оптимизира разходите си и да оперира с намалени бюджети.  Облачните услуги на  Siemens  IT  Solutions  and  Services  могат да спомогнат за редуциране на разходи и в същото време за гъвкаво предлагане на услуги  без големи капиталови инвестиции в ИТ инфраструктура,”  добави Давидова.

Siemens  IT  Solutions  and  Services  има дългогодишен опит в  хостинга на  SAP приложения. Повече от половин милион потребители по света вече разчитат на услугите, предоставени и подкрепени от надеждните облачни инфраструктури на водещия аутсорсинг доставчик с дългогодишен опит в ИТ интеграцията.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes