Борика-Банксервиз: Постигнете повече ефективност с електронно фактуриране

Април 3, 2014 от itFORUM

Последните 2 десетилетия ИТ промени бизнеса из основи. Интернет е навсякъде, работим онлайн, четем своите имейли през мобилния телефон, „браузваме“ докато сме в движение, синхронизираме електронен календар и споделяме в социални мрежи. В същото време, административната страна на търговските процеси изостава технологично. Плащаме онлайн, а чакаме хартиена фактура. Купуваме и продаваме през интернет, а искаме подписи върху хартиени документи.
 
Причината е, че без видима причина голяма част от бизнеса все още разчита на хартиения документооборот. С eFaktura.bg вашият бизнес може да влезе в 21 век, като дигитализирате търговските процеси и по този начин осигурите на вашата компания конкурентни предимства, като например: 
 
• по-бърза доставка;
• по-бързо плащане;
• по-висока събираемост на вземанията;
• по-добра комуникация с клиентите;
• по-висока сигурност за обменяните документи;
 
Издаването на фактурата обикновено е в началото или в края на търговския процес. Това означава, че с това действие стартира или приключва една продажба. Ето защо преминаването към електронни фактури е важна крачка в посока дигитализиране на търговията.
 
Изпращането на хартиени фактури и събирането на разписки за получаване е трудоемък и бавен процес. Той може да доведе до влошаване на отношенията с клиент поради забавяне на получаването на фактурата, загуба, грешки и др. В същото време при определени случаи разходите за издаване и доставка на фактури могат да бъдат намалени с до 80-90% при преминаване към електронен документооборот. Практиката показва, че проектите за електронно фактуриране се изплащат за не повече от 1 година. Ключово предимство на eFaktura.bg е, че е директно съвместима с повечето актуални счетоводни и ERP продукти на българския пазар. Това означава, че тя отговаря не само на нуждите, но и на възможностите на малките и средните по големина предприятия, като минимизира разходите по внедряване. Освен това специалистите на „БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ“ разполагат със значителен опит при внедряването и са реализирали редица сложни проекти, отговарящи напълно на специфичните изисквания на клиентите. Голяма част от процеса на консултиране и предоставяне на стандартни технически средства за интеграция са напълно безплатни, което значително намалява цената за начално имплементиране на eFaktura.bg като решение за електронно фактуриране.
 
Не се колебайте, вие можете лесно да повишите конкурентоспособността на вашата компания, като станете част от eFaktura.bg. 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes