Canon обнови своята серия принтери PIXMA MX с четири нови устройства

Февруари 6, 2013 от itFORUM

Canon анонсира обновление на своята серия принтери PIXMA MX с пускането на пазара на четири нови многофункционални устройства. PIXMA MX395, MX455, MX525 и MX925  заменят съответно PIXMA MX375, MX435, MX515 и MX715/MX895. Предлагайки висока производителност и усъвършенстван софтуер за нуждите на домашния офис, всички нови принтери предоставят възможности за печат, копиране, сканиране, факс и ADF функционалност. 
 
Усъвършенствана производителност
 
Характеризиращ се с подобрен хардуер и разработен, за да подобри производителността в домашните офиси, PIXMA MX925 предлага две касети за хартия, разположени отпред, които поемат до 250 листа обикновена хартия и до 20 листа фотохартия. Предлагайки по-голяма гъвкавост за потребители, които разпечатват както снимки, така и документи, новите касети за хартия помагат също така да се изпълняват по-обемисти задачи за печат. Скоростите на печат за PIXMA MX925 са увеличени в сравнение с предходния модел, като А4 документи вече се отпечатват със скорост 10ipm цветно и 15ipm монохромно. 
 
Сканирането и копирането на документи с голям брой страници става бързо и лесно благодарение на вграденото автоматично подаващо устройство за документи (ADF) за 30 листа, налично при принтерите PIXMA MX395, MX455 и MX525, докато моделът PIXMA MX925 предоставя още по-голяма производителност ADF за 35 листа Принтерите PIXMA MX525 и MX925 дават възможност на потребителите да пестят хартия и бързо да създават професионално изглеждащи документи благодарение на двустранното отпечатване чрез функцията на Canon за автоматичен двустранен печат. Тези модели са снабдени и с голям цветен дисплей, който предоставя директен достъп до облачни услуги, като в същото време панелът с двойна функция улеснява отпечатването, копирането, сканирането и изпращането на факс директно от принтера.
 
За всички принтери от серията PIXMA MX на Canon вече са налични опционни XL патрони с голям капацитет, които позволяват да бъдат отпечатвани повече документи за по-малко пари без компромис в качеството. Наред с това PIXMA MX925 е първият принтер на Canon, който използва опционен XXL патрон с пигментно черно мастило, позволяващ на потребителите да отпечатват до 1000 страници формат A4, без да е необходимо да сменят патрона с мастило . 
 
Усъвършенстван софтуер
 
Нов за офисната серия PIXMA MX е софтуерът My Image Garden на Canon, който осигурява безпроблемна навигация между функциите за отпечатване и сканиране. Предоставяйки универсална платформа, която комбинира всички софтуери, налични досега за принтерите Canon PIXMA, в обединен и лесен за използване интерфейс, My Image Garden улеснява домашните потребители в процесите на обработка на изображения в офиса. Това включва софтуер, който улеснява организирането на процеса на сканиране чрез функциите Auto
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...