CloudeAssurance: Intracom Telecom е сред Топ 10 на доставчиците на облачни услуги

Ноември 15, 2013 от itFORUM

Intracom Telecom, международен доставчик на телекомуникационни и интегриращи системи, обяви, че е включен в доклада Cloud Security Benchmark: Top 10 CSPs, публикуван от CloudeAssurance, международно признат специалист в Cloud защитата, извършващ независими и самостоятелни оценки на  доставчиците на Cloud системи.
 
„Intracom Telecom е първият системен интегратор в Югоизточна Европа, който е проектирал, изградил и управлява обществена Cloud инфраструктура, която е получила толкова значимо отличие. CloudeAssurance позиционира Intracom Telecom на световната карта успоредно с международно известни фирми. Чрез своя търговски партньор hol и нейното cloud портфолио, компанията предлага на гръцкия пазар защита като услуга,  осигуряваща уникални предимства чрез своята силно защитена и сертифицирана среда“, коментира Кристос Контелис, изпълнителен директор на отдела за бизнес услуги, Intracom Telecom. 
 
Според сертификата ISO 27001:2005, получен от компанията, гарантиращ снабдяването на най-висок клас на защита за hol Cloud услуги и валидиращ структурната и организирана система за управление на информационната сигурност, регулираща жизнения цикъл на облачните услуги, компанията е включена в Cloud Security Benchmark: Top 10 CSPs, публикувано от  CloudeAssurance за двете последователни тримесечия. В допълнение, Intracom Telecom присъства в класификацията Security, Trust and Assurance Registry STAR на Cloud Security Alliance (CSA), като по този начин покрива изискванията за първо ниво на сертифициране на CSA и се нарежда до големите международни участници. 
 
„hellas online, първият телеком доставчик, предлагащ интегрирани Cloud услуги за бизнеса, е инвестирал значителни средства в завършеността на инфраструктурата, ноу-хау, и по-специално за Cloud защитата на hol. Това голямо международно отличие на нашия партньор Intracom Telecom за сигурността на нашите Cloud услуги е голяма чест за нас и подкрепя нашите усилия за обогатяване на Cloud предложенията на hol“, каза г-н Фотис Константелос, търговски директор на hellas online.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes