Comverse планира да удвои броя на служителите си в следващите шест месеца

Октомври 3, 2013 от itFORUM

Световният лидер в производството на софтуерни решения за телекомуникационния сектор Comverse ускорява инвестициите си в България. Служителите в експертния и развоен център на компанията достигнаха 80, като ръководството планира да удвои техния брой в следващите шест месеца. 

 

Специалистите от експертното звено на Comverse в България участват в разработването на иновативни технологични решения за доставчици на телекомуникационни услуги. 18 от 25-те най-големи телеком оператори в света ползват платформи на Comverse, чрез които достигат до милиарди абонати. В България компанията изгражда екип от утвърдени и млади професионалисти в сферата на информационните технологии и телекомуникациите, които не само ще развиват новите продукти на Comverse, но и ще участват в проекти по въвеждането им в Европа, Близкия Изток и Африка.
 
„За броени месеци в условията на изключително конкурентен пазар за ИТ специалисти в България, ние успяхме да изградим екип от изключително добри български професионалисти, които работят по комплексни проекти на Comverse. Comverse оцени първите стъпки от инвестицията си в България като успешни и ще продължим да инвестираме в операциите си в страната - в новия ни модерен център и в динамичноразрастване и обучение на екипа ни”, отбеляза Мирослав Младенов, генерален директор на Comverse в България.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes