Цялостни технологични бизнес решения предлага Innexys

Юли 19, 2016 от admin

Създадената през юни 2016 г. консултантска компания Innexys предлага бизнес ориентирани консултации и създаването на решения за корпоративно сътрудничество и подобряване на продуктивността, управлението на процеси и дигитална трансформация. Компанията има опит в областта на управление на ключови показатели, решения в областта на маркетинга и продажбите, професионалните услуги, както и производството.

 

Innexys е Microsoft Dynamics бизнес партньор, като експерти на екипа успешно предоставят цялостни бизнес решения, базирани на CRM, ERP и BI технологии. Компанията е част от  семейството на BULPROS, разширявайки портфолиото и компетенциите в рамките на групатаот компании. Към настоящия момент Innexys е ориентирана към предлагане на услугите на българския пазар и партньорската мрежа в Европа.

“Създаването на Innexys е стратегическо решение, което бе взето с цел позициониране като основен играч в областта на цялостни интегрирани решения за бизнеса. Нишата,свързана с предоставяне пълна гама продукти за технологично управление на организации,е слабо развита в България, а за нас това е основен фокус и ще ни даде възможност за бързото позициониране на българския и чуждестранен пазар“ - обясни Ангел Георгиев, бизнес мениджър CRM и BI технологии.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes