D-Link пусна безплатен портал за отдалечено наблюдение

Май 19, 2011 от itFORUM

Безплатния интернет портал mydlink предоставя услуга за отдалечен мониторинг на IP камери. Стартирането на услугата, разработена от D-Link, е изключително лесно – инсталацията се извършва със зареждането на CD, придружаващо всяка, съвместима с mydlink камера. Софтуерът открива наличните IP камери в дома или офиса и автоматично ги конфигурира в мрежата, позволявайки лесен достъп до съответния видео стрийминг от всяка една точка с интернет. По този начин потребителите могат да държат под око всеки един аспект от ежедневието – домашния любимец вкъщи, децата в съседната стая или цялата къща в случаите, в които отсъстват за по-дълго. Услугата поддържа до 4 съвместими камери и позволява наблюдение 24 часа на ден, чрез висококачествено видео в реално време от всяка едно устройство, разполагащо с достъп до Мрежата.

 

За потребители, които често са на път, mydlink осигурява достъп до услугата посредством безплатно (възможна е бъдеща промяна в ценовата политика относно това приложение) мобилно приложение, разработено за широк набор от мобилни платформи, включително за iPhone, iPadи Android базирани устройства.

mydlink работи с новите компактни камери на D-Link- DCS-930L WirelessN Home Network Camera и DCS-932L WirelessN Day& Night Home Network Camera.

И двете решения се различават от традиционните предложения на пазара с вградения процесор и уеб сървър, което им позволява да работят самостоятелно, без да е необходим включен персонален компютър. Моделите се свързват безжично с мрежата, като предоставят на потребителите лесен и ефективен начин за отдалечено наблюдение на дома или офиса. Компактният им дизайн позволява монтаж реално във всяка една точка, а вграденият микрофон добавя и звук към стрийминга, който потребителят следи в реално време.

Камерата DCS-932L е изключителна подходяща за 24 часов, непрекъснат мониторинг. Благодарение на вградените инфрачервено LED осветление IR филтър и сензор за слаба осветеност този модел може да излъчва качествено видео дори от локации с напълно отсъстваща или силно редуцирана светлина.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes