D-Link пусна рутер в пакет с мултифункционални устройства на Epson

Декември 15, 2010 от admin

D-Link, доставчик на мрежови и комуникационни решения, обяви промоция в празничните дни до края на годината на своя рутер с подобрена безжична технология – DIR-600. Потребителите могат да открият продукта на компанията в големите търговски вериги Технополис и Мултирама в атрактивна комбинация с водещи мултифункционални устройства на Epson. Тази стъпка е част от политиката на D-Link да предоставя на потребителите цялостни цифрови решения за дома и офиса.

В Технополис DIR-600може да бъде открит до края на декември или до изчерпване на количествата в комбинация с мултифункционалното устройство Epson Stylus PX720WD.Решението за мастиленоструен печат на Epsonсе отличава със скорост от 40 страници в минута както за монохромен, така и за цветен печат. Устройството разполага с USB 2.0интерфейс, скенер и факс, богати мрежови функции и поддръжка на безжичните 802.11b/g/nстандарти.

Мултирамапредлагат на своите потребители DIR-600с Epson SX525WD. Мултифункционалното устройство осигурява печат в максимална резолюция от 5760 х 1440 и сканира изображения в 2400 х 2400 точки на инч. Прибавяме възможността за копиране, високоскоростен USBинтерфейс и поддръжка на широк кръг от мрежови стандарти.

Базирани на 802.11nстандарта,устройствата от серията DIR-600работят с помощта на единична антена и постигат скорости на трансфер до 150 мегабита в секунда - стойности, които значително подобряват цялостната производителност на безжичната домашна мрежа в сравнение с по-стария 802.11g. Маршрутизаторът осигурява по-добро приемане на сигнала, както и по-голямо покритие на мрежата като на практика премахва т.нар. „мъртви точки”. Това позволява ефективно споделяне на високоскорстна Интернет връзка, файлове, принтери или други цифрови устройства.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes