Dan Lohrmann е гост-лектор в IT Leaders Academy

Март 6, 2012 от itFORUM

Предстои провеждането на Лекция 30 в IT Leaders Academy. На 14 март специален гост-лектор ще бъде Dan Lohrmann - началник отдел сигурност (CSO), Отдел по информационни технологии на щата Мичиган и ИТ мениджър на годината 2011 според класацията на америакнското списание за ИТ сигурност  - CS Magazine.

 На лекцията можете да разберете тайните на успешните специалисти по сигурност, проблемите, пред които се сблъскват, съвети как да бъдете добри професионалисти и отговорите по темата: Why Do Security Professionals Fail & A Career Case Study on How to Succeed!
Мястото е ФМИ, бул. Джеймс Баучер 5, зала Мусала, 14 март (сряда) начален час – 17:00ч.

Повече детайли за лектора и за темата на презентацията, можете да научите на сайта на Академията

Dan Lohrmann е специален гост на IDC IT Security Roadshow. Събитието събира на едно място експерти от различни подразделения на информационната сигурност, анализатори, лидери от индустрията и потребители. Засягат се новите технологии и подходи и как те са в съответствие с предизвикателствата към сигурността. IDC IT Security Roadshow ще се проведе на 15 март 2012г., Sofia Sheraton Hotel Balkan. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes