Датикум с трицифрен ръст на приходите

Май 17, 2016 от admin

Българският дейта център и доставчик на облачни услуги Датикум АД отбеляза значителен ръст на приходите си за изминалата 2015 година. Приходите от продажби на дружеството за изминалата 2015 година се равняват на 4.7 млн. лв., което е ръст от над 178% в сравнение с 2014 година. В същото време, новите клиенти на Датикум са се увеличили с 25%.

 

Датикум е ИТ компания, част от „Сирма Груп Холдинг“ АД, специализирана в предоставянето на облачни IaaS (инфраструктура като услуга) решения, изграждане на частни облачни инфраструктури, десктоп виртуализация (VDI), изграждане на решения за възстановяване след бедствия и аварии (Disaster Recovery), системна интеграция и поддръжка.

„Още от създаването на Датикум нашата мисия е да сме лоялен и предпочитан партньор за нашите клиенти чрез предоставяне на висококачествени и надеждни ИТ услуги. Следвайки това кредо, ние непрестанно инвестираме в подобряване и усъвършенстване на нашата инфраструктура и услуги като цяло.  Рекордните приходи и постоянния ръст на нови клиенти са доказателство, че сме на правилния път, а доверието на нашите клиенти и удовлетвореността им от качеството на нашите услуги ни карат да продължаваме в същия дух.“ - коментира резултатите Росен Маринов, изпълнителния директор на Датикум АД.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes