Dell анонсира новите си корпоративни технологии за съхранение на данни и мрежова свързаност

Декември 16, 2013 от itFORUM

Dell анонсира нови корпоративни технологии, чрез които клиентите могат да проектират центрове за данни и да модернизират мрежовата си система, посрещайки същевременно нарастващите ИТ предизвикателства и нуждата от мрежов достъп. Новите решения включват високопроизводителен Dell EqualLogic сторидж с по-висока скорост на безжичен свързаност и опростена платформа от мрежови комутатори. Новите продукти напълно отговарят на очакванията на клиентите за мигновен достъп до информацията – без значение дали се намират в офиса, или работят от разстояние.

 

Новите Dell EqualLogic версии включват сторидж модула PS6210, което разширява възможността на  Dell  да доставя флаш носители на цената на дискови решения за потребителите, търсещи както по-бързо изпълнение, така и по-висока ефективност за техните интензивни виртуални среди. Новата серия Dell Networking решения позволява на потребителите бързо да разгръщат и скалират мрежови платформи и да максимизират ефикасността в съчетание с видимост върху мрежовата среда от една конзола. Мрежовите решения също предоставят сигурност на устройствата и информацията в мрежовата периферия,  защитавайки съществуващите инвестиции като същевременно се редуцират капиталовите разходи с повече от 50 процента. Dell също така представиха нови възможности за системен мениджмънт за Dell OpenManage, включително интелигентно автоматично конфигуриране на сървъритедо по-нататъшно опростяване на задачите за ИТ мениджмънт, предоставяйки оптимално работно натоварване и сървърно изпълнение. Същевременно на клиентите се дава допълнително време и се спестяват разходи.

Новата Dell Storage платформа предлага трикратно подобрение в изпълнението

Новото поколение на водещите в индустрията Dell EqualLogic сторидж технологии позволява на потребителите да скалират от малки и средни до големи центрове за данни. Според IDC компанията остава лидер на пазара на  iSCSI-базирани сториджи.

Dell EqualLogic PS6210 Series модули - С шест модела, включително с опции за изцяло флаш-базирани, хибридни и изцяло HDD, новите модули предлагат по-голям капацитет, до три пъти по-високо изпълнение и по-мощен сторидж контролер. Новите модули могат да поддържат 2,4 пъти повече виртуални десктопи и двойно OLTP (оnline transaction processing) работно натоварване на базата данни с наполовина по-малка латенция спрямо предишно поколение модули. Скалируемата архитектура позволява на организациите да намалят  I/O стесненията и да адресира растящото работно натоварване с флща-позволени  SAN решения, които достигат повече от 1,2 милиона входно-изходни операции (IOPS) с по-малко от две милисекунди латенция.

·         Dell EqualLogic Array Software 7.0 – Dell продължава да опростява управлението на сториджа, ускорявайки клиентското виртуализационно натоварване с поточна администрация в процес с нов базиран на политики контрол на достъпа и подобрен потребителски интерфейс. Всичкия  EqualLogic софтуер се предлага без допълнително заплащане за клиентите с договори за активна поддръжка. Dell прави основните технологични преходи лесни за възприемане, чрез предлагане, например на нова версия 64-битов софтуер за нов модули, които работят безпроблемно с 32-битова версия за по-стари модули.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes