Dell представи новите попълнения в семейството на Latitude

Септември 2, 2013 от itFORUM

Dell представи най-новите попълнения в портфолиото от изключително сигурни, лесно управляеми и още по-надеждни персонални компютри: ултрабук от серията Latitude 7000 и лаптопи от сериите Latitude 5000 и Latitude 3000. В тях са съчетани изискан дизайн, качествена конструкция и безкомпромисна издръжливост – разбира се, с цел да се отговори на нуждите на всички видове бизнес. Сериите Latitude 7000, 5000 и 3000 се предлагат с опции за тъч дисплей, като по този начин проправят път за бизнес тъч устройствата, които да подобрят общуването с клиентите, да повишат ангажираността на учениците към образователния процес, качеството на грижата за пациентите и сътрудничеството в научните среди. 
 
Повече сигурност, надеждност и лесно управление
 
Dell предлага най-сигурният в света потребителски лаптоп, а сега и най-сигурният ултрабук в лицето на сериите Latitude 12 и 14 7000. Те предоставят най-добрите в този клас решения за защита на данните Dell Data Protection solutions,  система за криптиране Dell Data Protection Encryption, ново поколение идентификация и антивирусна защита Dell Data Protection| Protected Workspace. Разработени с цел да оптимизират IT ресурсите като време и пари, продуктите на Dell са най-лесно управляемите потребителски компютри с изключителни Intel  vPro разширения за BIOS мениджмънт и почистване на диска дори при изключена система, в комбинация с автоматизирани инструменти и програми за лесно внедряване, мониторинг и ъпдейт.
 
Всеки ултрабук и лаптоп Latitude е изработен от висококачествени материали: матиран алуминий, корпус от подсилена магнезиева сплав, закалени стоманени панти, карбонови влакна, дъно с прахово покритие, влагоустойчива клавиатура и LCD  монитор. В допълнение всички тъч дисплеи на Dell предлагат незабравимо зрително изживяване, чувствителност при допир,  яркост и издръжливост. Тъч дисплеите на сериите Latitude 7000, 5000 и  3000 са снабдени с Corning® Gorilla® Glass NBT™ за десет пъти по-голяма устойчивост  на издраскване в сравнение с широко използваното за екрани на лаптопи Soda lime стъкло. Latitude лаптопите са оборудвани с StrikeZone™ удар абсорбатори, сензори Fast Response Free-Fall и гумена изолация на твърдия диск. При предходните три продуктови поколения семейтвото на Latitude надмина конкуренцията си в независими тестове за издръжливост като  MIL-STD 810G.  
 
Новите серии Latitude  7000, 5000 и 3000: Сигурни, лесно управляеми , надежни и... красиви
 
Елегантният и мощен Latitude 7000 е най-сигурният и лесно управляем ултрабук – изключително надежден, мобилен и стилен. Създаден така, че да отговаря еднакво добре на потребностите на IT специалистите и крайните потребители, оборудвани с Intel процесори  с ултра ниско напрежение, този тънък, лек и красив ултрабук напълно променя представата за корпоративен лаптоп.
Ултрабук лаптопите от серията Latitude 7000
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...