Dell пусна новата си сървърна платформа PowerEdge C-Series

Юни 26, 2015 от admin

Dell представи своите бъдещи решения в сферата на високопроизводителните изчислителни решения (HPC) и големите данни (Big Data) в лицето на PowerEdge C6320. Това е последното допълнение към 13-тото поколение Dell PowerEdge сървърно портфолио. Моделът Dell PowerEdge C6320 е показал до два пъти по-добра производителност при извършването на водещ HPC тест. Той предлага добра комбинация от ценово ефективни изчисления и сторидж капацитет в компактно 2U шаси.

 

НРС решението Dell PowerEdge C6320 помага да се увеличи мощността при изследвания, които се извършват от най-големите изследователски организации по света. В допълнение, хиперконвергираните системи като  Dell Engineered Solutions за VMware EVO: RAIL и XC Series на Dell за уеб мащабируеми конвергирани системи сега отчитат най-бързия ръст сред целия пазар на конвергирани инфраструктури, съобщиха от Dell.

Според изследване на IDC продажбите на хиперконвергирани системи се очаква да се увеличат с 116,2% през 2015 г. спрямо предходната година, като достигнат $806,8 милиона. Пазарът се очаква да достигне годишен ръст от 59,7% (CAGR) в рамките от 2014 до 2019 г., когато той ще генерира повече от $3,9 милиарда от общите продажби.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes