Dell Software представи нови решения за мобилни служители

Ноември 11, 2013 от itFORUM

Dell Software днес представи нови мобилни решения, които са създадени да помогнат на клиентите по-добре да поддържат увеличаващите се мобилни служители, като същевременно минимизират риска за сигурността и ИТ сложността. Изправени пред потопа от мобилни устройства, компаниите днес се борят да трансформират физическото работно пространство в „дигитално работно пространство“, което ще даде възможност на служителите да бъдат по-продуктивни и ефективни без да претоварват ИТ отделите.

 

За да разширят ИТ оперативната гъвкавост, Dell представя новото решение Dell KACE endpoint systems management за работа в реално време, в областта на системите за мениджмънт на таблети и смартфони. В допълнение Dell SonicWALL е с разширени  мобилни възможности за сигурен достъп. То вече може да отговори на нуждите на мобилните служители, като същевременно увеличи защитата на корпоративните системи и данни от мобилните заплахи. Dell също обнови Dell Wyse Cloud Client Manager,за да поддържа сигурен облачно-базиран мениджмънт за терминални устройства. Към това компанията обяви пакет от модулни мобилни консултантски услуги за клиентите от средния бизнес сегмент.

Подобряване на ИТ гъвкавостта с мобилното решение New Dell KACE K1000 GO

Нивото на използване на мобилните устройства се увеличава, а същевременно се създава нуждата информационните технологии да покриват разширяващия се обхват от устройства от различен тип. Според данни на Forrester Research служителите използват много различни устройства, от настолни (85 процента), лаптопи и нетбуци (63 процента) до таблети (21 процента) и смартфони (48 процента). Това налага нуждата да се внедряват нови модели за поддръжка и мобилни инструменти, за да се защити, управляват и  поддържат устройства, които да са съобразени с традиционната услуга и съответната ИТ  структура.

С реализирането на  Dell KACE K1000 GO app for Android and K1000 GO app for iOSустройствата,  Dell Software освобождава ИТ администраторите от оковите  на типичния център за поддръжка и поддръжката на инструментите за системния мениджмънт с мобилен достъп до мощните възможности на  Dell KACE K1000 Systems Management Appliance.  Dell KACE K1000 GO приложението позволява на ИТ администраторите да достъпват K1000 от техните мобилни устройства, така че те могат да преглеждат и отговарят на съобщенията на отдела за услуги докато са далеко от техните компютри, приоритизирайки и ускорявайки проблемите и разгръщайки софтуера много по-лесно и ефикасно.

Новата гъвкава функционалност на приложението за системен мениджмънт Dell KACE K1000 GO включва:

  • Предупреждения в реално време за тикет събития чрез съобщения до Android и iOS устройства
  • Модернизиран работен поток за създаване, ескалиране и решаване на тикети с проблеми.
  • Ускорен, детайлен системен опис за бързо идентифициране на първопричините на проблемите и зависимостите при тях
  • „On the fly” софтуерна дистрибуция за ускорение на обновленията
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes