DevReach 2010 показа новите майкрософтски технологии

Октомври 27, 2010 от admin

Петото издание на DevReach, най-значимата конференция за технологии на Майкрософт в Централна и Източна Европа, представи нови технологии като ASP.NET 4, Windows Workflow, Sharepoint 2010, HTML5 и Silverlight 4.

Събитието бе открито от Скот Станфийлд, изпълнителен директор на Vertigo Software, а сред лекторите бяха Бет Маси, старши продуктов мениджър в отдел Visual Studio в Microsoft, регионалните директори на Microsoft Стивън Форте и Андрю Бръст и др. професионалисти.

За първи път тази година на 9 септември бе проведен DevReach Online, чиято цел бе да представи безплатно резюме на конференцията. Онлайн събитието събра над 200 участници за четири сесии на изтъкнати лектори като Тибериу Ковачи, Стивън Смит и Ричард Кемпбъл.

Тази година в програмата на конференцията беше включена нова, пета част, благодарение на която участниците имаха възможността да чуят над 60 лекции, разпределени в пет модула, протичащи паралелно.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes