Директор „Облачни технологии” в Microsoft с лекция в Академия за ИТ лидери

Септември 20, 2011 от itFORUM

Майкъл Кьоглер, Директор „Облачни технологии” в Microsoft Corporation, ще изнесе първата лекция за учебния сезон в Академия за ИТ лидери. Датата е 26 септември 2011 г., 17:00ч., зала Мусала във Факултета по математика и информатика към Софийски университет. Темата на лекцията е насочена към предимствата на онлайн базирания софтуер, защо той е важен за компаниите и как чрез него могат да се пестят средства.

 

Кьоглер отговаря за дефиниране и изпълнение на стратегията за развитие на облачни технологии в страните от Microsoft’s International - 100 подразделения на Майкрософт в повече от 240 страни по света. Работи в тясно сътрудничество с вице-президентите на продуктовите групи и с търговските подразделения за създаването на глобална стратегия и нейната успешна реализация в отделните страни.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes