Дистанционно управление на служебния автопарк с VIVAFleet

Март 5, 2012 от itFORUM

Нова бизнес услуга – VIVAFleet- пуска на българския пазар VIVACOM. Чрез нея телекомът предоставя възможност на малкия и среден бизнес да управлява своя автопарк и да оптимизира разходите си за гориво чрез проследяване на един или повече автомобили в реално време, визуализация на маршрути за произволен период, контрол на горивото и възможност за справки по различни параметри. Услугата се предлага с включени неограничен трафик за целите на услугата и скрит монтаж на проследяващото устройство.

 

VIVA Fleet включва проследяващо устройство, мобилна свързаност за предаване на данни и web-базирана платформа за следене и контрол на автомобилите. Локализирането се осъществява посредством GPS технология с точност до 2,5 метра, през специален уебсайт, от който могат да се контролират и всички останали функции на услугата.

VIVA Fleet включва всички основни функционалности, които спомагат за оптимизиране на разходите на един автопарк: пълна информация за максимална, средна и моментна скорост, както и аларми в реално време при нарушаване на предварително зададени правила; локализация в реално време и визуализация на изминати маршрути, отбелязване на обекти на клиента на картата, както и различни видове справки, свързани с тези региони; административен контрол на горивото – при въвеждане на информация за зарежданията на гориво, платформата изчислява средния разход на база реален пробег.

Месечният абонамент за VIVA Fleet е 16,50 лв. на автомобил без ДДС, преференциална цена на GPS проследяващото устройство и безплатен монтаж при сключване на двугодишен договор.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes