Дни на Майкрософт 2012: Windows 8 Consumer Preview, облачни технологии и атрактивни лектори

Март 2, 2012 от itFORUM

Подготовката за най-голямата технологична конференция в България - Дни на Майкрософт 2012 навлиза в решителната си фаза. Пълната програма, ключовите лектори и сесиите могат да бъдат намерени на интернет страницата на конференцията http://www.msbgregistration.com. Дни на Майкрософт 2012 ще се проведе на  28 и29 март 2012 г. в кино „Арена Младост” - София.

 

И тази година екипът на Майкрософт България  ще  предизвика интереса на участниците и ще им предостави най-актуалната информация в сферата на технологиите. Над 40 лектора от България и чужбина ще изнесат общо над 60 лекции. Те ще представят революционни решения, които ще променят 2012 година. Всеки регистрирал се ще се потопи в новаторския „Metro” дизайн, функционалност и нови възможности на Windows 8 Consumer Preview и Windows Server “8” Beta, ще се „изстреля” в облаците посредством възможностите на Office 365, ще се почувства по-свободен чрез облачната платформа Windows Azure, както и по-мобилен, по-интерактивен и атрактивен чрез Windows Phone 7 и Kinect.

Благодарение на Дни на Майкрософт 2012, участниците в конференцията ще са сред първите, които на живо ще научат от водещите специалисти на Майкрософт подробности за Windows 8 Consumer Preview -  изключително важен етап от разработването на операционната система, която бе представена официално на 29 февруари 2012 г. в  Барселона.  Windows 8 Consumer Preview вече е достъпна за тестване на http://preview.windows.com.

Всичко  в „Годината на революцията” ще бъде представено от доказани  специалисти на Дни на Майкрософт 2012. Сред тях са:  Кимо Форс (Kimmo Forss ),  архитект на Office 365, който ще говори за това как най-добре да се подготви една организация или инфраструктура за преход към облака; Майкъл Ноел (Michael Noel), автор на бестселърите „Share Point 2010 Unleashed”, „Exchange Server 2010 Unleashed”, който ще говори за тяхното приложение; Лоран Биньон (Laurent Bugnion), който е приготвил шеметно пътуване от Silverlight и Windows Phone 7 до WinRT, WPF, Microsoft Surface и Kinect и Матео Емили (Matteo Emili), който само на 19 години придобива почетните звания MSP (Microsoft Student Partner) и MVP (Most Valuable Professional) и  ще представи Visual Studio ALM 11.

За да могат участниците да ВЗЕМАТ ВСИЧКО от най-новите технологии на Дни на Майкрософт 2012, организаторите са поканили двама водещи лектори: Андреас Хартл (Andreas Hartl) и Майкъл Плат (Michael Platt). Андреас е главен оперативен директор в Майкрософт за Централна и Източна Европа. Той ще представи тенденциите и бъдещето на облачните технологии.

Майкъл е главен директор на „Мениджмънт платформи за разработка“.  В неговия фокус на работа са различните приложения на Mobile Phones (за Windows Mobile и Windows Phone), Embedded systems, Games systems, Stores и Marketplaces, както и на последните таблети. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes