DUO: Net+ Mobi е новата пакетна услугана Vivacom

Януари 13, 2011 от itFORUM

От утре, 14 януари, VIVACOM стартира предлагането на още една пакетна услуга за своите клиенти. Офертата DUO: Net+ Mobiе подходяща за всички настоящи и нови частни потребители на телекома, които искат да получат мобилни услуги и високоскоростен интернет в едно срещу минимална месечна такса. Цената на пакета е само 25 лв. на месец, като по този начин потребителите пестят до 17 лева на месец от ползването на двете услуги поотделно.

С пакетната услуга клиентите получават сигурен и надежден интернет със скорост до 10 Mbpsи безплатен Wi– Fi модем. Мобилната услуга към предложението добавя още 750 МВ мобилен трафик, 1500 минути за разговори и 1500 SMS-а в мрежата на VIVACOM, както и 30 минути към всички останали оператори.

С VIVACOM DUO: Net+ Mobi клиентите получават напълно безплатно и достъп до мрежата за забавления и музика на телекома 4fun.bg, и възможност да закупят допълнителни услуги на изплащане при изключително изгодни условия. Антивирусен софтуер с включен родителски контрол на цена от 3 лева на месец, видеонаблюдение с VIVACOM NET Eye само за 5 лева на месец или мобилен интернет с включени 750МВ и безплатен 3G модем срещу цена от 10 лева месечно са допълнителните ексклузивни възможности, които VIVACOM DUO: Net+ Mobi предлага за клиентите.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes