dWare навърши 23 години от основаването си

Ноември 13, 2012 от itFORUM

На 10.11.2012 г. се навършиха 23 години от основаването на българската софтуерна компания dWare. Фирмата посреща този юбилей с най-новият си, уникален по своя замисъл и реализация програмен продукт dWare OS – Бизнес операционна среда.

Продуктът е реализиран около събитиен модел за отразяване на бизнес действителността. Теоретичният модел, който е непознат в световните теория и практика, е дефиниран от нейния управител Дамян Иванов.

 На 08.11.2012 г. теоретичния модел и неговата реализация dWare OS бяха представени пред преподавателския състав на УНСС. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes