E-фактури ще въвежда у нас британската компания ОВ10

Ноември 24, 2010 от itFORUM

На българския пазар се готви да навлезе британската компания ОВ10, един от лидерите в предоставянето на услуги, свързани с електронно фактуриране. Дружеството Paperless ще бъде представител на компанията у нас. То вече води преговори с няколко вериги магазини, както и с Националната агенция за приходите. 

В България електронното фактуриране не е особено популярно, а то спестява много средства, време и усилия. Например разходите за издаване на обикновена фактура са между 8 и 10 лв., като включват наемането на куриер, телефонни обаждания, заплата на фактуриста и т. н. Между 3 и 5 лева пък струва на една компания получаването на такава фактура, като тук са включени разходите за обработка, архивиране и др. Докато при електронните фактури разходите намаляват около 60%, а за получателите – около 50%. Освен това при е-фактурите се правят по-малко грешки, спестяват се консумативи, време и т.н.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes