Екипът на dWare пуска бета версията на Конто 6

Април 22, 2014 от itFORUM

Екипът на dWare пуска бета версията на Конто 6, а продуктът ще бъде в ръцете на клиентите още през май. Конто е програмен продукт, предназначен за автоматизиране на счетоводните процеси във фирмата. В системата се въвежда информацията от първичните счетоводни документи и на тази база се извеждат всички необходими счетоводни справки. Софтуерът автоматизира и процесите на сторниране и корекция на счетоводната информация, изготвяне на дневници по ДДС на хартия и на дискета, инвентаризация, преоценка на валута, приключване на отчетните периоди. КОНТО може да функционира като самостоятелен продукт за автоматизация на счетоводството, както и като част от интегрираната система на dWare за цялостна автоматизация на бизнес процесите. 

 

Всички клиенти на Конто 4 и Конто 5 ще получат продукта безплатно в частта му счетоводство. Останалите функционалности като Склад и Фактуриране ще се активират съгласно схемите, които ще бъдат публикувани на сайта на компанията. Конто 6 е с изцяло нов дизайн и потребителски интерфейс, позволява работа на един и няколко компютъра в мрежа, за една и много фирми. Прехвърлянето на информацията от предишните версии към Конто 6 става автоматично.

На снимката програмистите от екипа разработил Конто 6 поливат бета версията. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes