ERP браншът организира семинар, насочен към производствения сектор

Юни 8, 2016 от admin

Представители на някои от най-разпознаваемите български компании за бизнес софтуер, както и консултанти по европейско финансиране ще запознаят индустрията с новите решения за автоматизация на производството и възможностите за финансиране по новата Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“

 

През последните години технологиите за управление на производството се променят динамично и браншът е сред тези, в които иновациите навлизат с най-бързи темпове. За да запознаят компаниите от сектора с новите тенденции в системите за управление на предприятията, българските разработчици и внедрители на бизнес софтуер организират съвместен семинар, на който ще бъдат представени последните тенденции при системите от клас ERP, CRM и BI, както и възможностите за тяхното внедряване с европейско финансиране по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2016. Организатор е ERP Академията, която обединява най-разпознаваемите български компании за бизнес софуер.

Събитието ще се проведе на 14 юни, във Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). То се организира успоредно със стартирането на процедурата "Развитие на управленския капацитет на МСП“ по оперативната програма, която е единствената възможност за кандидатстване с проекти за въвеждане на системи за управление на бизнеса до края на годината. Семинарът „Модерно производство с европейско финансиране“ ще бъде напълно безплатен и ще събере на едно място водещи доставчици на бизнес софтуерни решения като Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, ERP.BG и SM Consulta, както и консултанти с дългогодишен опит в сферата на производството като Елана Инвестмънт.

„Семинарът е интересен с това, че за първи път българските компании за бизнес софтуер ще се обединят, за да представят на фирмите от производствения сектор най-популярните решения за управление на бизнеса в България, позволявайки им да направят информиран избор. Секторът, който вече от около година работи съвместно в рамките на ERP Академията, за да подготвя кадри в сферата на системите за управление на бизнеса, сега обединява усилията си и в стремежа си да улесни индустрията при избора на подходящо решение“ - заяви Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.

Аудиторията ще се запознае също с добрите производствени практики за подобряване на бизнес процесите в организациите, както и с тънкостите при кандидатстване с проекти по новата оперативна програма. Подробно ще бъдат разгледани условията, сроковете и допустимите за финансиране дейности и разходи по проекта. Специално внимание ще се обърне на възможността за финансиране на софтуер за управление на бизнеса, предлаган като услуга - SaaS (Software as a Service).

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes